Reserveer een taxi
033-750 5593

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

U dient klaar te staan bij vertrek. U dient rechtstreeks van A naar B vervoerd te worden.
Taxi maximaal 4 personen met 3 harde koffers met handbagage. Indien meer dan 3 harde koffers dan wordt er gebruik gemaakt van een stationwagen.
Taxi-Bus maximaal 8 personen met 8 harde koffers met handbagage. Indien meer dan 8 harde koffers dan wordt er gebruik gemaakt van een extra auto.

Wij beschikken tevens over alle soorten kinderzitjes.

– MaxiCosi 0-1 jaar
– Kinderzitje 1-5 jaar
– Stoelverhoging 5-8 jaar

De kosten per kinderzitje bedragen € 5,- per rit

Let op: Op Oudejaarsavond, Nieuwjaarsnacht, Koningsnacht, Koningsdag of ‘s avond en bij extreme weersomstandigheden, zijn onze actie tarieven niet van toepassing.

Aansprakelijkheid

Taxi Amersfoort kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, door bijv files, pech onderweg, weersomstandigheden etc. die het gevolg hebben dat u uw vlucht mist. U dient dan ook genoeg tijd te nemen om op Schiphol te kunnen komen, zodat u door eventueel oponthoud toch nog op een andere manier op tijd voor uw vlucht aanwezig kunt zijn. Taxi Amersfoort houdt zich ten alle tijden het recht voor om op het laatste moment een rit opdracht niet te hoeven uitvoeren i.v.m. overmacht zoals extreem verkeerschaos, weersinvloeden, aanslagen etc. U kunt er op aan dat wij er alles aan zullen doen om dit te voorkomen.

Betalingswijze

Wij accepteren contanten, Online, op rekening (€ 4,50 administratie kosten) en pinbetalingen (€ 2,50,- extra)
Creditcards zoals Visa, Eurocard, Mastercard en American Express (€ 3,50 extra).

Privacy bescherming

Taxi Amersfoort houdt zich gebonden aan alle wettelijke bepalingen om uw persoonsgegevens te beschermen. Taxi Amersfoort zal niet uw persoonsgegevens aan derden doorgeven.

Annuleren

Annuleren kan alleen binnen 12 uur voor aanvang van de rit opdracht of binnen 2 uur nadat de opdracht bij ons is binnen gekomen. Per e-mail geldt hiervoor de dag en tijd vermeld op de reservering.

Vluchtgegevens

Vergelijk uw vluchtgegevens met de gegevens in de bevestigingsmail van Taxi Amersfoort. Indien deze gegevens niet met elkaar overeenstemmen, neem dan uiterlijk 24 uur voor incheck- of aankomsttijdstip contact op met 033 750 5593.

Actieprijs voorwaarden

De actieprijs is alleen van toepassing als deze 24 uur van te voren is geboekt.
is dit niet van toepassing worden er € 20,- extra kosten in rekening gebracht op de actieprijs.

Vertragingen onderweg

Taxi Amersfoort kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen die tot gevolg hebben dat u de vliegaansluiting mist.
Wij zullen uiteraard alles doen om dit te voorkomen.

Bagage

Het vervoeren van één stuk bagage en één stuk handbagage per betalende passagier is inbegrepen. Het meenemen van extra bagage is mogelijk mits dit vooraf is aangemeld. Hiervoor wordt €10,- in rekening gebracht per twee stuks extra bagage. Voor vervoeren van ski’s en surfplanken moet u taxibusje reserveren! Taxi Amersfoort is niet aansprakelijk voor het zoekraken en/of schade aan uw bagage.

Vervoersvoorwaarden

Algemene vervoersvoorwaarden en betalingscondities voor het vervoer van personen met personenauto’s gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te ’s-Gravenhage op 20 maart 2003. Aktenummer 31/2003 door Koninklijk Nederlands Vervoer.
U dient voor luchthavenvervoer uw rit minimaal 24 uur van tevoren te reserveren om gebruik te maken van onze vaste lage prijzen!